Uvjeti korištenja

Kupac
Kupac je svaka pravna ili fizička osoba (starija od 18 godina s prebivalištem u RH) koja izvrši narudžbu u hladnjak.hr internet trgovini te izvrši plaćanje u punom iznosi koji se traži u ponudi.

Prihvaćanjem i plaćanjem ponude kupac u cijelosti prihvaća sve ovdje navedene uvjete poslovanja i uvjete korištenja internet stanice hladnjak.hr.

Kupac garantira za ispravnost i istinitost podataka koje ispunjava prilikom registacije na intertrg.com i odgovara za štetu nastalu zbog netočnih tj. neistinitih podataka.

Kupac dozvoljava tvrtki Unitrg d.o.o. da njegove osobne podatke obrađuje s namjerom ispunjavanja ponude, računa te dostave naručenih proizvoda.

Kupac nije osoba koja samo zatraži informativnu ponudu putem hladnjak.hr internet stranice.

Prihvaćanjem opcije zaprimanja vijesti ('newsletter') kupac dozvoljava internet trgovini hladnjak.hr da koristi njegove podatke s namjerom upoznavanja kupca s novostima na području prodajnog programa i ponude hladnjak.hr internet trgovine.

Trgovac
Trgovac je Unitrg d.o.o. (Donje Svetice 40, 10000 Zagreb, OIB: 28312210832, IBAN: HR7923600001101523188).

Unitrg d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu ne realiziranjem narudžbe.

Unitrg d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Unitrg d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca te očuvanja tajnosti njihova identiteta.

Unitrg d.o.o. zadržava pravo obustave isporuke ukoliko je došlo do pogreške prikaza stanja artikla ili njegove cijene.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih artikala Unitrg d.o.o. obvezan je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) koji je isti položio na račun tvrtke u svrhu kupnje proizvoda.

Slike i opisi
Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični stvarnom izgledu proizvoda. Djelatnici internet trgovine hladnjak.hr nastoje što točnije prikazati proizvode i navesti njihove karakteristike. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe/plaćanja te zadržavamo pravo njihove promjene bez prethodne najave.

**Ovo je mrežno mjesto zaštićeno tehnologijom reCAPTCHA te se primjenjuju Googleovi Uvjeti pružanja usluge i Uvjeti korištenja.

Fiksni tečaj konverzije 1EUR = 7.53450HRK

Kontakt info: Unitrg d.o.o. Donje Svetice 40, 10000 Zagreb Tel: +385 (0) 1 238 37 33